Baby

Hos oss hittar du prisvärda barnvagnar och babyartiklar

Babyleksaker

Sagolands babyavdelning ingår i Babyproffsen, som är Sveriges ledande butikskedja för baby med över 50 butiker, från Luleå i norr till Ystad i söder. Här möter du erfaren personal som kan hjälpa och ge goda råd om allt som kan behövas när man står inför det bästa som finns i livet – att få barn!

Vi har alla barn- och babyartiklar som gör barnens tillvaro trygg och säker. Vårt mål är att ha störst kunskap, lager och utbud, bästa garanti och service samt givetvis bra priser.

Genom intensivt samarbete med leverantörer och övriga butiker kan vi erbjuda större utbud och snabbare leveranser än andra butiker.

Vår personal utbildas kontinuerligt hos leverantörerna och kan därför ge korrekt och saklig information om våra produkter.

BabyartiklarBarnvagnar

Hos Babyproffsen i Linköping finner ni ett noga utvalt sortiment i alla prisklasser, välkända och internationella varumärken blandat med prisvärda alternativ ur Babyproffsens eget sortiment.

Hos oss hittar du bl.a. vagnsmärkena: Brio/Britax, Teutonia, Emmaljunga, Chicco,  Stokke, Nordic Moon, Joolz, Maclaren, Babytravel, Cresent, Kronan, Babyzen yoyo.
Bilstolar bl.a. Britax/Brio, BeSafe/HTS, Maxi-Cosi, Babytravel.

Övriga stora leverantörer är bl.a. Babybjörn,  NG , Medela, RättStart, Carlo, Pippi, Stokke, Troll och Babysleep. För mer information om våra leverantörer besök vår hemsida, www.babyproffsen.se

I vår verkstad kan vi reparera de flesta barnvagnar på marknaden. Tänk på att ta med kvitto om din garanti ska gälla. Vi har en reparatör på plats en dag i veckan, ring oss gärna för närmare information. Vid garantireparationer av varor inköpta i annan butik så debiterar vi för arbetskostnaden.

Babyproffsen