Babya

Hos oss hittar du prisvärda barnvagnar och babyartiklar

Välkommen till Babya – Sveriges nya butikskedja med ett utseende som är lite modernare och fyllt av kärlek för de minsta. Vårt mål är att hjälpa dig med vägledning, trygghet och service. Vi erbjuder ett stort utbud inom babyprodukter för dig som är gravid och för barn mellan 0 till 4 år.

  • Vi erbjuder ett brett sor­ti­ment av barn­vagnar, bil­sto­lar, hemsäkerhet och babypro­duk­ter.
  • Vi strävar alltid efter att ta fram det bästa inom varje pro­duk­tom­råde genom att använda kända och bra varumärken.
  • Vi erbjuder endast pro­duk­ter vi kan stå för till 100%.
  • Vi sat­sar på kvalitet, men försöker alltid ge dig konkur­ren­skraftiga priser.
  • Våra cer­ti­fier­ade mon­törer monterar gärna din bilstol på bästa och säkraste sätt när du köper din bilstol av oss.

Vi har alltid mycket varor i lager.  Många av våra pro­duk­ter kräver mycket information vilken vår kunniga personal gärna hjälper dig i vår butik.

2017 är vår målsättning av vara Sveriges största och ledande butikskedja för baby.

Vår personal utbildas kontinuerligt hos leverantörerna och kan därför ge korrekt och saklig information om våra produkter.

Hos oss hittar du bl.a. vagnsmärkena: Brio/Britax, Teutonia, Emmaljunga, Chicco,  Stokke, Nordic Moon, Maclaren, Babytravel, Cresent, Kronan, Babyzen yoyo.

Bilstolar bl.a. Britax/Brio, BeSafe/HTS, Maxi-Cosi, Babytravel.

Övriga stora leverantörer är bl.a. Babybjörn,  NG , Medela, RättStart, Carlo, Pippi, Stokke, Troll och Babysleep. För mer information om våra leverantörer och erbjudanden besök vår hemsida, www.babya.se

I vår verkstad kan vi reparera de flesta barnvagnar på marknaden. Tänk på att ta med kvitto om din garanti ska gälla. Vi har en reparatör på plats en dag i veckan, ring oss gärna för närmare information. Vid garantireparationer av varor inköpta i annan butik så debiterar vi för arbetskostnaden.

img_3767oimgjord

Välkommen till Lekia och Babya i Sagolandhuset/Tornby!