Kampanjpris på BeSafe iZi Plus inkl. sparkskydd för 4799kr (ord, 5098kr). Finns i fler färger.

BeSafe iZi Plus är en stabil och allsidig bakåtvänd bilbarnstol som är godkänd enligt plustest upp till 25 kg. Bilstolen har dessutom vunnit utmärkelser som bäst i test och har tack vare sin mångsidighet extra lång användningstid.

Kombinationen av att iZi Plus har ett av marknadens bästa ligglägen, EPS som skyddar barnets huvud, mage och lår, samt en extra body hugger gör att även riktigt små barn sitter tryggt och bekvämt i stolen. Möjligheten att justera bilbarnstolens nackstöd och öka barnets benutrymme genom en förflyttning av frontbygeln resulterar i att stolen enkelt växer med barnet. Samtliga av dessa funktioner bidrar till att iZi Plus har en ovanligt lång användningsperiod.

Monteringen av BeSafe iZi Plus är den perfekta kombinationen av enkelhet och trygghet. Stolen installeras med bilens trepunktsbälte och får med hjälp av sin frontbygel en säkrare montering. Att stolen dessutom har ett stödben tillför ytterligare stabilitet och bidrar till en starkare bilbarnstol, vilket även synts i krocktester. Bland annat har den ansedda motortidningen Auto Motor und Sport utsett BeSafe iZi Plus till ”bäst i klassen”. Bilbarnstolen är godkänd enligt både ECE R44/04 och Plustestet.

Välkommen till Lekia och Babya i Sagolandhuset/Tornby!